Zašto odabrati Poduzetničku zonu Ogulin?

Radovi u Poduzetničkoj zoni Ogulin

Poduzetnička zona Ogulin je idealno zemljopisno i prometno smještena u samom centru Republike Hrvatske.

Dobru prometnu povezanost zone čini položaj uz sam izlaz sa autoceste A1 Zagreb – Split, magistralnu željezničku prugu Zagreb - Rijeka te mala udaljenosti od glavnih gospodarskih, političkih i prometnih središta Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Zona je prostorno smještena na ravničarskom zemljištu koje je dobro infrastrukturno opremljeno. Zemljište koje se nudi na prodaju površine je od 3000 m2 do 165500 m2 i opremljeno je cestovnom, vodovodnom i infrastrukturom elektroopskrbe.

Cijena zemljišta iznosi 8,00 Eura za 1 m2 uz mogućnost obročne otplate.

Predviđena je dodatna olakšica za investitore i poticaj za zapošljavanje radnika sa područja nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave u Ogulinu u vidu beskamatnog povrata dijela kupoprodajne cijene, ovisno o broju novozaposlenih radnika na području poduzetničke zone u novootvorenim proizvodnim i drugim pogonima u poduzetničkoj zoni.

Za investitore gradnje proizvodnih i drugih pogona u poduzetničkoj zoni predviđeno je oslobađanje od plaćanja propisanog komunalnog doprinosa u cijelosti i umanjenje plaćanja propisane komunalne naknade.

Blizina Grada Ogulina sa svim ljudskim i gospodarskim potencijalom te razvijenim društvenim i urbanim standardima predstavlja značajan doprinos vašem i našem projektu.

Udaljenost od većih gradova

Karta Republike Hrvatske

Tražilica:

Novosti:

23. 04. 2012. - PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKE ZONE OGULIN - REXPO ZAGREB 2012

U Zagrebu je od 19. – 20. 04.2012. godine održan  Međunarodni sajam investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za jadransku regiju REXPO Zagreb 2012 namijenjen investitorima, developerima, konzultantima, arhitektima, projektantima, izvođačima, predstavnicima državnih agencija, gradova i županija te svim ostalim sudionicima investicijskih projekata . Cilj sajma je bio predstavljanje Republike Hrvatske i posebno jadranske regije kao atraktivne ulagačke destinacije, a kroz panel rasprave i radionice razmotrene su aktualne teme u području investicija.

Poduzetnička zona Ogulin kao i ukupni potencijali grada Ogulina i srednjezapadne Hrvatske predstavljeni su u okviru izložbenog prostora Razvojne agencije Karlovačke županije. Održan je niz razgovora sa zainteresiranim strankama, podijeljene propagandne brošure sa prikazom osnovnih podataka i ključnim porukama za ulagače. Realiziran je ulaz u službeni katalog foruma, bazu podataka i poslovnih kontakata, kao trajna informacija na internet stranicama potencijalnim ulagačima i ostalim sudionicima investicijskog procesa.

Rexpo

Reference:

Poduzeća koja već rade u poduzetničkoj zoni

Semmelrock

Og Grafika