Novosti

23. 11. 2012. - PRIHVAT PONUDE PLINACRO d.o.o. ZAGREB

Gradsko vijeće Grada Ogulina na sjednici održanoj dana 20. studenoga 2012. godine donijelo je Odluku o prihvatu ponude Plinacro d.o.o. Zagreb za kupnju nekretnina u Poduzetničkoj zoni Ogulin.

Ponuditelju je odobrena kupovina nekretnina privremenih oznaka Z-31 i Z-32 ukupne površine 7.120 m2 u vrijednosti 56.960.00 EUR-a plativo u kunskoj protuvrijednosti.

Plinacro d.o.o. Zagreb je operator plinskog transportnog sustava i nositelj izgradnje istog za RH , u 100 % vlasništvu RH. U svrhu potpune plinofikacije RH usvojen je plan razvoja, izgradnje i modernizacije plinskog transportnog sustava, a za sjedište poslovne jedinice Lika izabran je grad Ogulin. Investitor planira na odobrenoj lokaciji u Poduzetničkoj zoni Ogulin izgraditi poslovni objekt sa uredskim, radioničkim, skladišnim i garažnim prostorom radi nadzora servisa i upravljanja ovom dionicom magistralnog plinovoda. Realizaciju ovog projekta Plinacro d.o.o. planira vlastitim sredstvima sa rokom izgradnje 10 mjeseci i zapošljavanjem do 10 djelatnika.

Tražilica:

Reference:

Poduzeća koja već rade u poduzetničkoj zoni

Semmelrock

Og Grafika